Herhalingscursus Reanimatie

Hierbij herinneren wij u eraan dat voor het behoud van de vaardigheid en de geldigheid van het diploma éénmaal per twee jaar een herhaling vereist is.

De EHBO vereniging Koudekerk a/d Rijn biedt u de mogelijkheid om uw kennis en vaardigheid op te frissen .

De kosten van deze herhalingscursus bedragen  € 30,--.

Voor dit seizoen moeten de data nog worden bepaald.

Gebouw  PC Basisschool De Rank
Artesiaplantsoen
Koudekerk a/d Rijn .

Wij vernemen graag zo spoedig mogelijk van u, bij voorkeur per email, of u belangstelling heeft  voor deze cursus  en zo ja, wanneer u deze wilt volgen. Er kunnen per avond  ca.  10 deelnemers  de cursus volgen. Besluit u aan deze cursus deel te nemen dan kunt u uw voorkeur voor bovengenoemde data in uw email in volgorde aangeven.

Is er in uw vrienden- of familiekring iemand, die ook opgeleid wil worden in reanimatie en de bediening van een AED, dan kan deze persoon contact opnemen met Wim Piet Gijzel.

Wim Piet Gijzel,  coördinator reanimatie- en AED opleiding
wp.gijzel@kpnmail.nl

Cursussen voor iedereen

Interesse gekregen?