Reanimatie Opleiding

Bij voldoende deelname streeft de vereniging ernaar om meerdere malen per jaar een reanimatie opleiding te doen starten. Per augustus 2010 zijn er 250 personen via onze vereniging in het bezit gekomen van het certificaat.

De opleiding is 1 avond en duurt 3,5 uur. Desgewenst en in overleg met onze instructeur kan ook op locatie een training verzorgd worden. De prijs van de training is € 35,= p.p. (incl. boekje en koffie). In verband met de werkbaarheid voor onze instructeur kan de groep niet groter zijn dan 7/8 personen.

Bij de training maken wij gebruik van een zogeheten AED-trainer Defibtech-Lifeline. De meeste AED's binnen de woonkern Koudekerk aan den Rijn zijn van dit merk. De Lifeline is gemakkelijk te bedienen en hangt ook op veel andere plekken in Nederland. De bediening van het apparaat is niet ingewikkeld. Wanneer u de Lifeline kunt bedienen bent u ook bekend met het bedieningsprincipe van andere merken AED's. U ontvangt een deelnamecertificaat. Houders van een geldig EHBO diploma krijgen automatisch bij verlenging tevens de aantekening AED hulpverlener.

Cursussen voor iedereen

Interesse gekregen?

Ik ben geinteresseerd in Naam Email Opmerkingen

AED's in Rijnwoude


AED-locaties Rijnwoude weergeven op een grotere kaart